Керозин

BMW серија 1 низ генерации

2015 година

Втората генерација на автомобили BMW серија 1, во 2015 година претрпе рафинирање, што се рефлектираше преку визуелни и  механички подобрувања.

2011 – 2015 година

2011 година BMW ја воведува втората генерација на автомобилите BMW серија 1. Изгледот покажа дека моделот стана позрел и повозрасен.

2007 – 2011 година

Оригиналната BMW серија 1 беше претставена во 2004 година, а првиот facelift го доживеа во 2007 година.

2004-2007 година

Во 2004 година, BMW го претстави најмалиот BMW автомобил. Изграден е на целосно новата платформа E87, но сподели многу компоненти со сериjaта 3.  

Напиши коментар