Prison brake

12 годишно дете спречи грабеж на златара во Истанбул:) Видео доказ со малиот супермен

Вооружен крадец се обидел да ограби златара во Истанбул, но не му успеа бидејќи наиде на неочекуван отпор. Безбедносните камери забележаа сè…

Маскиранот крадец влегол во продавницата, го извадил пиштолот и наредил на продавачот да ја наполни торбата со целиот накит што го има во продавницата. Потоа крадецот му се обратил на 12 годишникот, најверојатно да го предупреди да биде мирен. Но, изненадувачка реакција од малиот. Тој му се фрлил на крадецот. На изненадениот крадец не му останало ништо друго освен да побегне. Погледнете ја снимаката од безбеднонсите камери.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pPuYPZ_pRak

Откако полицијата ја прегледала снимаката веднаш го уапсила неуспешниот крадец.

Напиши коментар