Категорија

Prison brake

Категорија

Еден маж се одлучил на многу интересен начин како да го обележи неделното утро и засекогаш да се сеќава на него. Тој секое утро или попладне снимал видео од играта на својата ќерка. Ќе видите каква е забавата на малите принцези, а можеби ќе си ја препознаете кај својата ќерка.…