← НАЗАД НА БОЗА

Слоновите се прекрасни!

Слоновите се прекрасни!
761 Читања

Деновиве видовме неколку видеа со слонови кои ни го разнежнија срцето.

Иако за нив важи дека се големи злопамтила и инаети, ова мало слонче ќе ви  покаже дека детската игра важи за сите животински видови и е со иста радост.

Не знаеме како чуварот на зоолошката издржа откако слончето му седна во скут, меѓутоа се заврши многу слатко!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk