← НАЗАД НА БОЗА

Најлудиот пат за автобус кој сте го виделе до сега!

Најлудиот пат за автобус кој сте го виделе до сега!
555 Читања

Не постојат пари кои би биле доволни за да ве мотивираат и да се качите на автобусот.

Се работи за пат на Хималаите кој е широк метар ипол. Собира точно 1 автобус.

Ако отворите врата, сигурно паѓате во провалија.

Е прашањето е, дали адреналинот е доволен за да се качите и превезете до саканото место на овој начин.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk