← НАЗАД НА БОЗА

Ова е најпаметното куче на планетава!

Ова е најпаметното куче на планетава!
580 Читања

Секогаш сме изненадени како животните препознаваат зборови и команди. Дури знаат и емоционално да не прочитаат, тогаш кога сме пресреќни или пак обратно кога сме тажни.

Во видеото што ќе го видите, веројатно станува збор за најпаметното куче, кое трпеливо ја исполнува секоја команда која ќе му ја зададе сопственикот.

Се прашуваме, колку време им било потребно за да го извежбаат ова!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk