Prison brake

Неодоливата игра на мало слонче!

Веќе на неколку пати објавуваме видеа од Слонови, кои се секое на свој начин убави и се прекрасни.
Ова мало слонче е толку занесено во својата игра, што денови поминало качувајќи се и радувајќи се околу топката.

Симпатично и хумано видео, од кое може да се заклучи дека има луѓе кои се грижат за животните и кои сакаат и животот во затворени простории да им го направат повесел и поубав.

 

Напиши коментар