← НАЗАД НА БОЗА

Праслатко маче кое научило да лае!

Праслатко маче кое научило да лае!
1258 Читања

Ова мало маче, ни помалку ни повеќе научило да лае.

Истото не сме сигурни дали знае дека таа активност е наменета за кучињата, но секако во одбрана од предаторот, мачето се заканува со лаеж 🙂

Прекрасно и неодоливо, кој не би посакал една ваква пуфка дома!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk