← НАЗАД НА БОЗА
Последните зборови на осудениците на смрт…!!!

Последните зборови на осудениците на смрт…!!!

Речиси секој осуденик на смртна казна искрено се покајува за стореното дело, но предоцна. Ова е само дел од оние кои биле осудени на смрт, и искрено се...

Prison brake | Нема коментари

12 годишно дете спречи грабеж на златара во Истанбул:) Видео доказ со малиот супермен

12 годишно дете спречи грабеж на златара во Истанбул:) Видео доказ со малиот супермен

Вооружен крадец се обидел да ограби златара во Истанбул, но не му успеа бидејќи наиде на неочекуван отпор. Безбедносните камери забележаа...

Prison brake | Нема коментари

Галерија на уапсени престапници на законот! Дали да се плашиш или да се смееш:)

Галерија на уапсени престапници на законот! Дали да се плашиш или да се смееш:)

Ова се најсмешните престапници кои до сега ги имате видено. За некои од нив е позната причината заради која биле притворени, а за дел не. Но, доволно е...

Prison brake | Нема коментари

Тајните на Белата куќа од аголот на Џеки Кенеди

Тајните на Белата куќа од аголот на Џеки Кенеди

Сопругата на некогашниот Американски претседател Џон Кенеди, Џеки Кенеди своевремено дала едно интервју во кое ги кажува тајните на Белата куќа. Таа...

Prison brake | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk