Prison brake

Смена каква што секој келнер би посакал!

Се работи за Челзи Руф која е просечен келнер. Карактеристично за нејзе е што сама ја одгледала сестра и уште од многу мала возраст, имала проблеми со јадењето така што во еден момент имала 26 кила.

Исто така вежба и работи во не профитн јога клиника за луѓе со проблеми.

Нејзините пријатели и колеги излегоа во пресерет и за први април и приредија едно прекрасно изненадување и смена.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=p2zUf06iy1A

Напиши коментар