← НАЗАД НА БОЗА

Неодоливо мало момче кои ќе ви покаже како се игра!

Неодоливо мало момче кои ќе ви покаже како се игра!
1081 Читања

Ова прекрасно мало момче стана голема атракција после неговиот настап на натрепвар за талентите.

Со сериозен стил и внесеност, одигра еден симпатичен и неодолив танц, кои сигурно ќе ве расположи.

Погледајте и насмејте се!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk