← НАЗАД НА БОЗА
Дали е ова вистинската трага до вистината за Боинг 777: Полицијата ги испитува земјоделците, производителите на тропско овошје…

Дали е ова вистинската трага до вистината за Боинг 777: Полицијата ги испитува земјоделците, производителите на тропско овошје…

Денес, во потрага по малезискиот Боинг 777 полетаа осум воени авиони и отпловија девет бродови. Временските услови се добри, а кон патот до веројатната...

Prison brake | Нема коментари

Еве ја разликата како се расонуваат мажите, а како жените!

Еве ја разликата како се расонуваат мажите, а како жените!

Погледнете го видеото во кое е објаснета разликата помеѓу мажите и жените, но во делот на спиењето. Сме читале и гледале, дека различно се бањаме,...

Prison brake | Нема коментари

Доказ дека убавината и паметот одат заедно

Доказ дека убавината и паметот одат заедно

Еве доказ дека убавината и паметот некогаш знаат да паднат во нечиви раце. Видеово е за рубикова коцка наместена во близина и во сопственост на згодна...

Prison brake | Нема коментари

Како возите додека сте пијани!

Како возите додека сте пијани!

Во денешно време често се прават истражувања на состојбите на телото при конзумација на одредени супстанци. Така со намера да им се покаже на младите...

Prison brake | Нема коментари

Кога ѕвездите не се на наша страна!

Кога ѕвездите не се на наша страна!

Ова се оние моменти кога мислите дека ја имате контролата во раце и можете се да постигнете. Епа на дечкото што проба да ја исилува ситуацијата, му се...

Prison brake | Нема коментари

Приказна за еден кит која ќе предизвика солзи во вашите очи!

Приказна за еден кит која ќе предизвика солзи во вашите очи!

  Овој сив кит беше на влезна врата на смртта кога го најдоа неколку луѓе. Всушност тие и мислеа дека е веќе мртов, што и всушност не беше. Јасно е...

Prison brake | Нема коментари

Најстрашните места во светот

Најстрашните места во светот

Погледнете кои се најстрашните места на светот и зашто се такви какви што...

Prison brake | Нема коментари

Јога панталони кои ја прават оваа вештина бизарна!

Јога панталони кои ја прават оваа вештина бизарна!

Што се нема да смислат, па и ова - јога панталони кои не се трошат. Оваа реклама е пародија на тоа што се случува во светот и потребата постојано да се...

Prison brake | Нема коментари

Фотографии кои ќе ве натераат да ги погледнете уште еднаш!

Фотографии кои ќе ве натераат да ги погледнете уште еднаш!

Им нема крај на интересните фотографии! Овие мора да се забележат затоа што се фатени во вистинскиот момент. Сигурно некои од нив ќе ве натераат да ги...

Prison brake | Нема коментари

Ова е доказ дека децата треба да растат со кучиња!

Ова е доказ дека децата треба да растат со кучиња!

Треба да се земе секогаш во предвид природата. Таа е направена совршено, со што никогаш никој од видовите што веќе си одговараат едни со други, не би си...

Prison brake | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk