← НАЗАД НА БОЗА
Ако сте го слупале автомобилот еве еден полезен трик

Ако сте го слупале автомобилот еве еден полезен трик

Ако случајно го слупате автомобилот еве еден полезен видео клип, каде човекот ќе ви покаже како да ја поправите штетата без пари. Ако во моментот не сте...

Prison brake | Нема коментари

Дали постои добар начин да признаеш неверство?

Дали постои добар начин да признаеш неверство?

Се зависи колку сте заљубени еден во друг и дали има простор за разбирање. Иако пораката е веќе јасна, некој од некого е презаситен. Не зависно од тоа еве...

Prison brake | Нема коментари

Дознајте повеќе работи при првото запознавање!

Дознајте повеќе работи при првото запознавање!

Луѓето кои изгледаат како школски насилници не се такви, тие само имаат натпреварувачки дух. Кога овие луѓе се наоѓаат во ситуација во која се свесни...

Prison brake | Нема коментари

Што прават мачките за да ги сакаат луѓето!

Што прават мачките за да ги сакаат луѓето!

Интересно е што постојат секакви споредби и видеа како да направиме нешто добро, како се приготвуваат торти, или се прават фризури. Дури има и видеа како...

Prison brake | Нема коментари

Срцепарателно: Жирафата со бакнеж се поздравила од работникот кој умира од рак

Срцепарателно: Жирафата со бакнеж се поздравила од работникот кој умира од рак

Работникот во золошката градина во Холандија, Марио (54) е тешко болен од рак, па одлучил за последен пат да дојде на своето работно место и да се збогува...

Prison brake | Нема коментари

Работи кои секојдневно ги грешиме!

Работи кои секојдневно ги грешиме!

Ова се работи кои постојано ги грешиме. Можеби навистина покрај сите забелешки во видеото, треба да се пресметаме дали има уште нешто што се појавува...

Prison brake | Нема коментари

Најтешкото бебе на светот – 20 килограми на 8-месечна возраст! (Видео)

Најтешкото бебе на светот – 20 килограми на 8-месечна возраст! (Видео)

Најдебелото бебе во Колумбија, кое тежи близу 20 килограми, веќе е “спасено” од една хуманитарна организација и ќе може да го продолжи неговото...

Prison brake | Нема коментари

Дали стварно петок 13 е малерозен ден?

Дали стварно петок 13 е малерозен ден?

Анализата на бројот на отсуства од работа во периодот од 2006 до 2008 година покажува дека токму на петок 13 има од три до пет пати повеќе работници кои зеле...

Prison brake | Нема коментари

Мажите имаат поголеми носеви од жените!

Мажите имаат поголеми носеви од жените!

“Покажавме како расте телото кај мажите и жените , во машкиот случај доаѓа до диспропорција и зголемена носна реакција и зголемување на...

Prison brake | Нема коментари

Два збора кои Стив Џобс најмногу ги мразел…

Два збора кои Стив Џобс најмногу ги мразел…

Не се случува многу често да имаме можност да слушнеме нешто за тоа како било да се работи со Стив Џобсон во компанијата Apple. До сега се појавија мноштво...

Prison brake | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk