Prison brake

Работи кои секојдневно ги грешиме!

Ова се работи кои постојано ги грешиме. Можеби навистина покрај сите забелешки во видеото, треба да се пресметаме дали има уште нешто што се појавува како секојдневна грешка.

Интересно е тоа што не знаеме доволно за Јутјуб, клучевите од колата, како ги виткаме кабелчињата и уште многу други работи.

Ќе се изненадите, овие грешки се универзални!

 

Напиши коментар