Prison brake

Ако сте го слупале автомобилот еве еден полезен трик

Ако случајно го слупате автомобилот еве еден полезен видео клип, каде човекот ќе ви покаже како да ја поправите штетата без пари. Ако во моментот не сте во најдобра финансиска состојба, можете да се обидете да си го поправите автомобилот сами, ништо нема да ве чини, а се што ви е потребно веројатно го имате дома…

Погледнете го видеото и дознајте за што станува збор:

Напиши коментар