← НАЗАД НА БОЗА
Сите девојки и жени треба да го гледате ова!

Сите девојки и жени треба да го гледате ова!

Како се чувствувате кога ќе ве снимат или фотографираат? Се криете? Се чувствувате убаво или ви е непријатно? Зошто, дозволете таа убавина што ја...

Prison brake | Нема коментари

Мало, мало ама знае да си каже што сака :)

Мало, мало ама знае да си каже што сака :)

Мало кутренце си ја брани територијата, односно храната која зацртало дека е негова. Големиот брат да одлучеше да го тргне, може тоа да го направи...

Prison brake | Нема коментари

Што им прават женските гради на мажите!

Што им прават женските гради на мажите!

  Се работи за анимирано видео во кое, саркастично е покажано како  машкото око и ум се задоволува со што е можно повеќе. И ако може повеќе и...

Prison brake | Нема коментари

Првиот бакнеж со непознат во изведба на Плејбој зајчици

Првиот бакнеж со непознат во изведба на Плејбој зајчици

Пред некое време излезе вирано видео кое сите не наежи и предизвика убави емоции кај сите нас. Е сега популарноста донесе и многу преработки. Една од...

Prison brake | Нема коментари

Што би се случило месечината да не постои?

Што би се случило месечината да не постои?

Пред 4.5 билиони години Сонцето и Месечината биле едно небесно тело. Но еден објект ги раздвоил, каде Месечината отишла далеку од Сонцето. А што би се...

Prison brake | Нема коментари

Оваа бактерија може да не направи бесмртни!

Оваа бактерија може да не направи бесмртни!

“Со оглед на необичната животната средина, ние можеме само да се восхитуваме на отпорот на оваа бактерија Basilius F што репродуцира само 5 Целзиусови...

Prison brake | Нема коментари

Како безбедно да возите велосипед навечер!

Како безбедно да возите велосипед навечер!

Бидејќи велосипедизмот е сега во подем во скопје и голема грижа на луѓето што управуваат со ова превозно средство е недостатокот од безбедност. Секоја...

Prison brake | Нема коментари

Да се наежи човек: Мачките можат да претчувствуваат болест и смрт кај луѓето?!

Да се наежи човек: Мачките можат да претчувствуваат болест и смрт кај луѓето?!

Приказната за жолтеникаво белата мачка Оскар, жител на еден старечки дом во Провиденс, во Америка, дефинитивно никого не остава рамнодушен поради...

Prison brake | Нема коментари

Луѓето можат да разликуваат повеќе од билион мириси

Луѓето можат да разликуваат повеќе од билион мириси

Носот е помоќен отколку што сме претпоставувале. Луѓето се во состојба да разликуваат повеќе од билион различни мириси. Лицата кои биле на детално...

Prison brake | Нема коментари

Две кутриња среќаваат екстремно трпелива мачка!

Две кутриња среќаваат екстремно трпелива мачка!

Кој рече дека мачките знаат да се злобни и дека не се трпеливи со тие околу нив. Луѓето велат дека се “чувар на пеколот“ и доаѓаат кај сопствениците само...

Prison brake | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk