Prison brake

Две кутриња среќаваат екстремно трпелива мачка!

Кој рече дека мачките знаат да се злобни и дека не се трпеливи со тие околу нив. Луѓето велат дека се “чувар на пеколот“ и доаѓаат кај сопствениците само долколку  има некаква потреба од него.

Е во видеово е докажано токму спротивното. Две малечки кутренца, ја гледаат мачката како мајка. Преубаво и преслатко!

Погледнете

 

Напиши коментар