Prison brake

Што им прават женските гради на мажите!

 

Се работи за анимирано видео во кое, саркастично е покажано како  машкото око и ум се задоволува со што е можно повеќе.

И ако може повеќе и поголемо, тогаш е уште подобро. Може и најдобро 🙂

 

Напиши коментар