Prison brake

Мало, мало ама знае да си каже што сака :)

Мало кутренце си ја брани територијата, односно храната која зацртало дека е негова.

Големиот брат да одлучеше да го тргне, може тоа да го направи веднаш. Но со игра едно со друго, се закачаа.

Сепак малиот ѕвер остана до крај упорен да не ја дава чинијата… 🙂

 

 

Напиши коментар