Prison brake

Јога панталони кои ја прават оваа вештина бизарна!

Што се нема да смислат, па и ова – јога панталони кои не се трошат.

Оваа реклама е пародија на тоа што се случува во светот и потребата постојано да се биде во центар на внимание.

Како вие ќе реагирате ако видите вакви панталони!

 

Напиши коментар