Prison brake

Еве ја разликата како се расонуваат мажите, а како жените!

Погледнете го видеото во кое е објаснета разликата помеѓу мажите и жените, но во делот на спиењето.

Сме читале и гледале, дека различно се бањаме, јадеме, мислиме, и дека дури очекувањата се различни. Сега на ред е сонот и расонувањето.

Урнебесните споредби ќе освестат дека не за џабе има разлика меѓу двата пола …

 

Напиши коментар