Prison brake

Доказ дека убавината и паметот одат заедно

Еве доказ дека убавината и паметот некогаш знаат да паднат во нечиви раце.

Видеово е за рубикова коцка наместена во близина и во сопственост на згодна плавуша.

Кој може да одбие понуда за состанок, после ваква презентација 🙂

 

Напиши коментар