Prison brake

Приказна за еден кит која ќе предизвика солзи во вашите очи!

 

Овој сив кит беше на влезна врата на смртта кога го најдоа неколку луѓе. Всушност тие и мислеа дека е веќе мртов, што и всушност не беше.

Јасно е дека доколку не реагираа на време, може да се очекува и најтажното! Тоа што се случува следно е една прекрасна приказна, која доколку се размисли убаво ќе ни покаже дека човекот не е далеку од животните.

 

Напиши коментар