Prison brake

Кога ѕвездите не се на наша страна!

Ова се оние моменти кога мислите дека ја имате контролата во раце и можете се да постигнете.

Епа на дечкото што проба да ја исилува ситуацијата, му се врати бумерангот право во лице.
Сега ќе мора да си ја плати сам оштетата кој сам си ја предизвика 🙂

 

Напиши коментар