← НАЗАД НА БОЗА

Дневна доза расположение!

Дневна доза расположение!
586 Читања

 

Ова видео е за љубителите на мачките. Дури и тие што имаат предрасуди треба да го погледнат, за да сфатат дека овие животинки се исто како и сите останати. Со цврсто дефинирани карактерни особини, покажуваат што планирале и наумиле.

Ајде да се насмееме и опуштиме. Уживајте …. 🙂

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk