← НАЗАД НА БОЗА

Каков е животот на татковците кои имаат ќерки!

Каков е животот на татковците кои имаат ќерки!
1127 Читања

Еден маж се одлучил на многу интересен начин како да го обележи неделното утро и засекогаш да се сеќава на него.

Тој секое утро или попладне снимал видео од играта на својата ќерка.

Ќе видите каква е забавата на малите принцези, а можеби ќе си ја препознаете кај својата ќерка.

Смешно и занимливо видео кое ќе ви го задржи вниманието до крај. Погледнете и уживајте!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk