← НАЗАД НА БОЗА

Акапулко – спремете се за луди забави

Акапулко – спремете се за луди забави
2326 Читања

Акапулко се наоѓа на западното крајбрежје на Мексико, сепак едно од најубавите места во Мексико кое излегува на Пацифичкиот океан. Овде можете да уживате во прекрасните хотели и преубавата инфраструктура на градот. Најдоброто место за забава на млади, крајбрежни журки и премногу атрактивни занимливости. Ова е честа дестинација на оние кои се секогаш спремни за луди забави и неспани ноќи. Климата во Акапулко, Мексико е тропска и годишно има 350 сончеви денови. Повелете уживајте во Акапулко…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk