ШоуБиз

“Ангелите” – празник за очи!

Вредно работеа целава измината година, а сега само за вашите очи, тие се меѓу првите кои ви посакуваат среќни новогодишни и божиќни празници.

Манекенките од модниот бренд „Victoria’s Secret“ снимиле нова, празнична реклама за долна облека и спот во кој пејат божиќни песни и на сте им ги честитаат новогодишните и божиќните празници. Спотовите се снимени во прекрасната зграда на прашката опера.

Со црвени капчиња на главите, расположени и распеани, тие се вистински празник за очи. Всушност, има ли нешто поубаво од тоа лично „ангели“ да ви посакаат среќна нова година.

Ангелите ви пожелуваат среќни и весели празници:

Напиши коментар