Категорија

ШоуБиз

Категорија

Кој друг е роден во месецот кога и сте и вие исто така, можеби сте родени со некои дури и во ист ден!Иако тоа не ни значи апсолутно ништо во животот, секогаш е забавно да се види дека некои славни личности се родени во исто време со нас, дури и…

Шпанските серии беа ултра популарни во 2000-тите кога беа прикажувани на малите екрани. Нивната популарност падна во меѓувреме, но…