Категорија

ШоуБиз

Категорија

Комбинацијата воздух-оган ја поклони познатата латиноамериканска пејачка со динамичен темперамент, претприемачки дух и креативност. Станува збор за познатата светска поп-ѕвезда со колумбиско потекло Шакира, која неодамна ја „запали“ публиката, го прослави својот 43 роденден, но најави и големо враќање на музичката сцена. Родена е во знакот на Водолија, со потписот…