Категорија

ШоуБиз

Категорија

Таткото на пејачката Бритни Спирс управуваше со нејзиниот имот во последните 12 години поради загриженост за нејзиното ментално здравје. Во ноември Бритни не успеа на суд да ја поништи одлуката за тој вид старателство. Паралелно со судската битка, траеше движењето #FreeBritney, предводено од нејзините обожаватели. Нејзиниот татко ја бранеше сопствената…