man fashion

Армани за мажи! Перфектност без граница

Мажите на Армани изгледаа боженствено на модната писта во Милано. Армани сепак е бренд кој опстојува многу години на пазарот, па најдобро знае да оцени што е она што ќе биде ин следнава сезона.

Елегантни палта искомбинирани со лежерни модели на кошули. Освен белата, црната и сивата боја, моделите на ревијата носеа и модели со кралско сина и портокалова боја. Погледнете дел од фотографиите кои се направени за рекламната кампања на Армани за оваа есен – зима.

Напиши коментар