ШоуБиз

Бекамови во потрага по куќа во Париз

Славниот пар обожава да поминува време во Париз, па моментално се во потрага по идеален стан или куќа во еден од елитните делови на Париз.

На Викторија во Франција најмногу ѝ се допаѓа модата, па баш поради тоа сака да си има постојано живеалиштево градот на светлината.

–          Викторија често доаѓа во Париз на модни настани и обожава да го поминува времето тука. Кога ќе се доселат во Париз, ќе настане вистински хаос, едвај чекам, ќе биде одлично, – изјавила Жозефина Леклерц, сопственичка на еден бутик кој Викторија многу често го посетува.

Бекамови веќе поседуваат една куќа на југот од Франција, а имаат имот и во САД и во Велика Британија.

Напиши коментар