man fashion

Беспрекорниот стил на Pal Zileri

Брендот  “Pal Zileri”  има силна и добро утврдена позиција во светот на машката мода. Доброто име се должи на беспрекорниот квалитет на употребуваните материјали, како и на беспрекорниот вкус на создавателот на брендот.

Во новата колекција за сезона есен-зима 2011/12 “Pal Zileri “презентира машка облека, соодветна за сите животни свери, за деловни состаноци и работа во канцеларија, за дневна прошетка и за свечени настани.

Напиши коментар