← НАЗАД НА БОЗА

Бидете секси и софистицирани со новите торби и чевли на Guess

Бидете секси и софистицирани со новите торби и чевли на Guess
1285 Читања

Новата колекција е идеална за секси и софистицирана девојка, GUESS девојка е икона на современиот стил дива од педесеттите години. Торбите и чевлите јасно го кажуваат своето расположение. Оваа колекција привлекува внимание на женствени, елегантни и стилски прилагодливи модели.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk