Категорија

Мода

Категорија

Чизмите со отворени прсти се носат и оваа година. Чизмите до глуждот се едни од омилените модели на женски чевли ширум светот. Ако изберете модел со отворени прсти и/ или потпетици – можете да ги носите во потоплиот дел од годината. Таканаречените пролетни модели на чизми до глуждот се совршени…