Категорија

Мода

Категорија

Здолништето е еден од најомилените парчиња облека на секоја жена. После фустаните, тие заземаат второ место. Во здолниште жената изгледа културно и женствено, па заради тоа жените ги сакаат. Здолништето може да го носите во која и да сакате прилика, може да се носи и на високи потпетици и на…