← НАЗАД НА БОЗА

Масивен и импресивен накит Ланвин

Масивен и импресивен накит Ланвин
1181 Читања

Кога сакате да го задржите вашиот костим како едноставен, најдобра идеја е да користите атрактивен накит.

Ланвин накит особено есен/зима колекција 2011/2012, ќе биде совршен предмет за максимално да привлечете внимание.

Ланвин накитот е таков за да го препознаете лесно, неговата карактеристика е дека е голем, масивен, но е  многу убаво парче од накит од колекцијата есен/зима 2011/2012 фокусирани на цветен тренд. Камените цветови изгледаат импресивно.

Новата колекција Ланвин, вклучува и прстени, белезгии, ѓердани, и сите се пространи и привлечни. Било кое од овие парчиња ќе биде центар на внимание. Ако се одлучите да носите некое од овие парчиња накит добро размислете на тоа што ќе облечете. Тоа би требало да биде наједноставно што може.

Ако сакате инспирација за некој накит слободно разгледајте ги следните фотографии од новата колекција на Ланвин.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk