Категорија

Мода

Категорија

Многу работи што ги земавме здраво за готово до неодамна, сега се на чекање. Нашиот секојдневен живот е комплетно променет, но тоа не значи дека во пресрет на подобри денови не смееме да сонуваме за нови убави моменти. Еден од нив со сигурност ќе биде првото нормално кафе со пријателка…