Мода

Les Émaux ви претставува волшебна пролетна колекција

Сон, соништа, сонување. Психобиолошката компонента неопходна за секое човечко суштество кое се карактеризира со слики преку посебна форма на човечка свест. „Rêveur“ или „Сон“ е описна придавка и исто така и името на колекцијата на Les Émaux пролет / лето 2020 година.

Напиши коментар