Категорија

Мода

Категорија

Иако ни е сосема јасно дека сегашната состојба е многу неизвесна и дека се грижиме помалку од кога и да било за модата, сепак оптимистички се надеваме дека кризата наскоро ќе заврши, а ние ќе ги продолжиме нашите животи и ќе си дозволиме нови парчиња облека за топли летни денови…

Опсесијата со чевли често нè води до нови, помалку познати имиња кои создаваат генијални чевли со висококвалитетна изработка и иновативен дизајн. За вас, избравме…

Уредничката на магазинот Vog веќе неколку години го носи истиот модел на чевли. Кралицата на стилот, уредник на американскиот „Вог“, Ана Винтур, веќе 25…