Мода

Овој генијален Инстаграм профил ги собра сите најлуди #WFH комбинации

Дневна доза на позитивна и стилска инспирација!

Напишавме многу пати за модата како важно средство за креативно изразување и извор на многу потребна радост во овие збунувачки денови.

Овој пат модата е весело спакувана во пакетот на Instagram профилот Working From Home Fits, што на едно место претставува екстравагантни и стилски комбинации кои жените ги дизајнираат за работа од дома.

Веб-страницата функционира како подгалерија на „Street Style“ галеријата, бидејќи животот, дури и модниот израз, се пресели во интимноста на нашите домови, што во никој случај не значи дека тие се целосно исчезнати.

Од оние потполно опуштени, до екстравагантно еклектични, интересно е да се види опсегот на она што различните лица сметаат дека е соодветно за носење низ дома.

Приклучувањето на оваа популарна страница е лесно, само испратете своја фотографијата преку директна порака.

Ние досега не сме виделе никој од овие простори, па ако сакате да го споделите вашиот WFH стил со светот, ве покануваме да го стори тоа!

Со ентузијазам го поминавме целиот профил и наидовме на многу стилови. Погледнете подолу, се надеваме дека ќе ве расположи и ќе ви донесе утеха и инспирација во денот.

Напиши коментар