← НАЗАД НА БОЗА

Модни трендови кои не ги сакаат мажите

Модни трендови кои не ги сакаат мажите
55 Читања

Жените ги прифаќаат новите модни трендови штом ќе се појават, но мажите не размислуваат за трендовите.

Некои работи, без оглед на тоа колку се модерни, не им се допаѓаат.

Оваа сезона на врвот на листата на работи кои не им се допаѓаат се:

– Полуизвадена кошула

– Широки capri панталони над глуждовите

– Ретро кошули

– Комбинезонки

– Харем панталони

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk