Категорија

Мода

Категорија

Војвотката и војводата од Кембриџ им се заблагодарија на сите наставници ширум Велика Британија кои работеа во училиштата за време на пандемијата. Некои од нив сè уште се отворени така што децата чии родители работат во институции клучни за борба против корона вирусот имаат место каде ќе го поминат времето…