Мода

Оги Антунац ја претстави својата ‘STAY AT HOME’ колекција

Брендот што нè натера да се навикнеме да бидеме „пред своето време“, сега е „во чекор со времето“ во буквална смисла на зборот. Имено, тој штотуку им претстави на своите лојални клиенти ограничено издание комплет за опстанок / колекција на престој @ home, односно се што е потребно за модата да ги преживее овие неочекувани денови.

Напиши коментар