Мода

Марамата не е само аксесоар: еве како може да ја носите

Нема премногу додатоци и модни детали што се погодни за сите возрасти, можат да ги поддржат сите стилови и сезони и никогаш да не излегуваат од стил. Марамата е дефинитивно една од нив.

Совршена за сите стилови:

View this post on Instagram

🖖🏻🇬🇧

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

Напиши коментар