Мода

Три застарени модни правила што треба да ги кршите по изолацијата

Она што многу жени го пропуштаат за време на изолацијата е секојдневното редење на комбинации на облека што не се само за домот. И додека сите сме повеќе или помалку опуштени дома, облекувајќи се што е при рака, без разлика дали се согласуваме или не, време е да го примениме тој став и на нашите надворешни облеки – затоа што модата треба да биде забавна . Во духот на ова, Космополитан издвои три модни правила што дефинитивно треба да ги прекршите кога ќе заврши сето тоа, затоа што, всушност, одамна ги нема:


Црвената и розовата не одат заедно

View this post on Instagram

💕💕💕 #pamallier

A post shared by Pamela Allier 🇲🇽 (@pamallier) on

Не смеете да комбинирате сребро и злато

Забрането е мешање на различни примероци

Напиши коментар