Мода

Колекцијата на Луи Витон е тука и е подготвена за сончевите денови

Инспирирани од приморските празници и традиционалните јапонски шибориски текстили, тоа е сè што заслужуваме по ова кротко постоење на карантирана симулација.

Напиши коментар