ШоуБиз

Бизарната фобија на Бред Пит е откриена…

Актерот неодамна призна дека има необична фобија: не може да се врати ако нешто заборави или ако тргне по погрешен пат.

–     Ако веќе излезам од дома, а нешто сум заборавил, не можам да се вратам по заборавеното. Тоа ми е природата. Ако додека возам не скривнам на вистинската улица, не можам да се вратам, па едноставно продолжувам понатаму. Тоа ми е нешто како психолошки дефект. Не знам зошто така ми се случува, но така е, – изјавува Бред  Пит.

Малку чудна фобија, зарем не?

Напиши коментар