Мода

Carmen Dell’Orefays – најстарата манекенка на сите времиња!

Carmen беше модел кој успешно чекореше по модната писта и имаше фото – сесии до 80-та година од својот живот. Таа беше најстара манекенка која беше професионално активна. Засега таа го држи рекордот. Нажалост Carmen повеќе не е меѓу живите. Таа го загубила животот за да го спаси Бернард Медоф.

Напиши коментар